Hodiny

Hodiny

Anotace: Taky tohle vzniklo jen tak ...

Na zdi visí hodiny,
a já vymýšlím koniny.
Co mám dělat totiž nevím,
do talíře smutně hledím.

Hodiny si tikají,
na práci nic nemají.
Nejí ani nepijí,
ručičky si nemyjí.

Jen já si tu básně skládám,
disky co computru vkládám.
Tímto končím tyto rýmy,
hodící se i do zimy.
Autor Issy, 29.05.2007
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí