Tati, mami, umí orangutani lyžovat?

Tati, mami, umí orangutani lyžovat?

Anotace: To je otázka, což? Mírně dadaistický, humorný (doufám ;)) text.

Tati, mami, umí orangutani lyžovat?

Orangutani,
ni orangutáně,
nevědí ani
co jsou to sáně.

…a umí teda lyžovat, nebo ne?

Na to se zeptej někoho jiného.

Hele, nevíš jestli umí orangutani lyžovat?

Jistě,
znal jsem jich rovnou
celou tlupu
Já,
depilátor
Herminátorových oranžových chlupů.
Autor Dermgen, 20.04.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí