na houbách

na houbách

Anotace: o lese

Ryšavá vyplazaovala svůj zelený jazyk.
Červ. Jako by ji z oka vypadl.
kroužící mouchy nahrazují supy.
Je to pochopitelné.
Je horko.
Začínají se sbíhat první hieny.
Houbaři.
Cítíte? To bude holuběnka. řekl jeden.
To budou lištičky. Řekl druhý.
A měl pravdu jedna z nich to byla.
Autor zabiják, 01.06.2007
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originální

02.06.2007 10:24:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí