Nevinný a had

Nevinný a had

Anotace: Fakt blbost, ale dám to sem :D

Leze leze červík Pepík
jaj, v prdeli má hřebík
červíka to bolí bolí
už už myslel že ho skolí
když v tom přišel had
a ten, ten červíky má rád
mezi zuby chytil hlavičku
toho bolavýho hřebíčku
červík Pepík objal hada hned
had neváhal, Červíka hned sněd
z toho jedno poučení plyne
kdo od hada si pomoct nechá, zhyne.
Autor Helios, 07.06.2007
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý! :-D

30.12.2007 17:06:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí