král šumavy-parodie

král šumavy-parodie

Anotace: malá parodie na text Král šumavy

Jsem čarnovlasý blonďák ročník 7 šutrů
v kalhotech mam dělo ráže 9milimetrů
nosim starý kapsáče a v palici kulku
zmátili mě ukrajinci i to mojí holku
když to dobře dopadne tak dám si ještě čáru
ráno budu na vozejku a ležet v českym áru...
Autor inzenyr, 18.06.2007
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí