Řidičova chvilka poezie

Řidičova chvilka poezie

Anotace: jen tak se zasmát

Řidičova chvilka poezie

Ó jak škodověnka nám rozkvétá
už nevydrží ani do léta,
tak pojedem sní do světa!
Drahá podívej za náma, olej z motoru nám teče
Hned hromadná havárie se tam vleče.
To nevadí, vždyť je to jen starý krám!
Hlavně že nestalo se nic nám!!!
Hele drahý stopař a má obušek!
Odkdy mají stopaři obušky? No od té doby co
se bojí, aby nedostali do držky. Hvízdot kol a stopař
v krvi tam leží, ale nebyl to stopař to policista
do té doby vcelku svěží. Nu což už ani brzdy nám neslouží,
tak nebudem jezdit do louží!!!
Áááá to je ten servis který nám poslouží,
Už vybíhá opravář a za hlavu se chytat pokouší
V mžiku neví proč ruka mu neslouží.
Ruka na kapotě v krvi tu leží, přijeli jsme
na technickou to je to oč tu běží!
Autor glumik.24, 09.07.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá myšlenka...celkový dojem - průměrný

09.07.2007 16:04:00 | Eleagnus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí