Elektrický proud

Elektrický proud

Anotace: 220 voltů není žádná sranda.

Sbírka: Život bez smrti

V ruce voltík hýbe se,
celý člověk třese se.
Viděl už nad sebou anděla,
Když dvěstědvacítka mu tělem projela.

Drátu drží se v křeči,
nesmí brečet,
měl by vodivost větší.

Najednou mu ruce schladly,
aha pojistky vypadli.
V hlavě ho už nebolí,
ty iontové bláboly.

Ruce do černa spálené,
zježené má vlasy,
dýchá- je to nadějné,
přežije to asi.
Autor Johny von Mucha, 09.07.2007
Přečteno 773x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí