L

L

Anotace: experiment

Lyžování, láska lyžařů.

Leží lyže líně,
louka libě láká.
Lolo!Levy!Lanovko!

Lepý labužník,
lapen lidožravým limitem,
loví lelky,
lichý.....

Lokalita líbivá,
Luďkovi lhostejná,
lhala lhářka lživá.

Láska letěla lanovkou,
líbala lidi lechtáním.
Autor šárka čubová, 27.07.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí