Policejní hlídka.

Policejní hlídka.

Anotace: ....kráčím Olomoucí,v ruce držím zmrzlinu a najednou jsem je.....

Brouzdají kaluží,
vídá se to zřídka,
kdy spolu za ruce,
drží se,
policejní hlídka.

On je malý,tlustý,
vlasy hustý,
plešouny vysoké,
a to jsem já,
nemá vůbec rád.

A ta jeho kolegyně,
to je vám pěkná .....,
dělá na mne,
blafy,blafy,paragrafy,
a já jsem rázem,
malý,slabý,
nemám svaly,
zkrátka kastrát na kvadrát.

Ach policajtka uštěkaná,
celá moje žena,
pod blůzičkou ňadra malá,
pakobry pas,
zadeček do mé dlaně,
a štípe do mne jako vosa,
koza,
husa.
Autor V.N.Losinský, 08.08.2007
Přečteno 497x
Tipy 13
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Házté, Lorraine, hanele m., carodejka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna basen.

12.12.2007 19:28:00 | carodejka

Pořádnej kopanec mým dlouhým buřtem,
od ní na tvář lívanec, doma zas na to vlítnem.

10.08.2007 22:07:00 | jehlaspichlas

...všechny jsme štěkny uštěkaný...ta zmrzlina to celé ale znevažuje... :-)

09.08.2007 22:16:00 | Rybí_kost

MOC pěkný!

09.08.2007 10:04:00 | Filip Mozek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí