Lednička

Lednička

Anotace: Hmm...inspiraci jsem hledala u svého taťky. :-P

Jedna dvě tři jablíčka ,
zas ta moje lednička .
Dvířka tiše vrzají
v noci vše však žalují .

Ach, kdyby jen ta jablíčka
říká tiše lednička
a pak zrádně dodává
a co včera?Co ta roláda?

Já se na to vykašlu
příště vlezu do špajzu .
Ten snad taky žaluje?
Ále. Možná jenom trucuje .
Autor Kira Haulie, 09.08.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Buchtička je nadržená něco ji hezky studí.
Rampouchem hezky doražená a pořád jenom prudí.

A ta zadnice vystrčená sebou stále vrtí,
hlava od ní otočená, to proto že tak prdí.

10.08.2007 22:00:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí