A je tam

A je tam

Anotace: Je tam kde ma být?

Svíčka hoří křivě zapichlá,
čouha z dupy, vosk na prdeli rychle zasychá.
Neměl možnost výběru
a už ma prdel v záběhu.

Svíčka syčí, hoři, kape
a on drží v ruce horké kafe.
Opřeny je v parku o lávku,
kámoš už mu chystá oprátku.

Teplý bude jako hrom
byl to jeho kámoš Tom.
Nezmohl se na odpor
je to zdřejmě teplý tvor.

Dejte pozor na své řitě,
a v parku kafe nepijťe.
Jinak budou vztekle šukat,
a vy u toho krutě stukat :-)

Tak a to je basně konec
skočte si pro svuj zvonec.
Asi toho znáte více,
proto neskladujte doma svíce.
Autor hejlos, 15.08.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí