Zmrzlina

Zmrzlina

Anotace: Co se přihodilo na začátku prázdnin, aneb veršovaná příhoda...

Zmrzlina

Koukej sem, koukej tam,
já se asi pocintám,
koukej sem, koukej tam,
už v tom nejsi sám.

Vítr trochu více zafoukal,
listí na stromech rozhoupal
a co provedl Tobě Leodno?
Něco studeného na Tě kapalo.

A kdyby se vám zdálo,
že je toho velmi málo,
jistě vás potěší zpráva dobrá,
pocintala se i naše Wydra.

Jenom Jerry samotný,
zůstal velice čistotný.

My jsme ho však prokoukly…

On nám koupil zmrzlinu,
aby se nám smál,
hledal pro nás vepříkovic rodinu
a choval se jako král.

My jsme ho však prokoukly…
Autor Wyrda, 22.08.2007
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veselé akrásné

22.08.2007 07:22:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí