Alkoholikuv vecer.

Alkoholikuv vecer.

Anotace: no comment ;o) - a Enjoy it :o)

Vrchní, já jen malé přání mám,
víte, já nechci udělat zas BUM!
Takže si tantokrát jen dám,
maličký slaďoučký tuzemský rum.

Vrchní, dneska tu nebude tak živo,
vždyť stará už mě má za jelena.
Víte co? Hoďte sem ještě jedno pivo
a možná by bodla i zelená.

Vrchní, přišel jsem domů a rychlostí mrku
vzala mě má stará po palici.
Jé to mi najednou zas vyschlo v krku,
já si dám tu vaší slivovici.

Vrchní, já se s tím včerejškem rořád peru,
ta vaše medovina - sladká jak med.
Víte co? já na tu svou starou z vysoka seru,
hoďte mi jich sem najednou pět.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 26.08.2007
Přečteno 576x
Tipy 5
Poslední tipující: *Norlein*, Šerák, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D... smekám:)

18.04.2008 11:22:00 | Šerák

Tak takhle vypadal můj včerejší večer .... dobrý pane, myslím, že by se nato dala napsat pěkná písnička a že by to byla pecka

27.08.2007 13:04:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí