Tříska

Tříska

Anotace: o tom, co dokáže takový malý kousek dřeva...

Třísku
mám třísku

Na lavičku dřevěnou
barvou špatně natřenou
sedl jsem si zadnicí
teď jsem člověk úpící
mám třísku

Třísku
mám třísku

Nevím co dělat mám
ta tříska tolik bolí
musím jí vyndat sám
než mě ta bolest skolí
mám třísku

Třísku
mám třísku

Kalhoty si sundavám
nevnímaje okolí
jediné co nahmatám
je to co mě nebolí
mám třísku

Snad je to tou situací
snad tou blízkou nudapláží
započínám s masturbací
ženy křičí a pryč běží

Před soudem pak neobstál
důvod kalhot svlečených
svůj trest jsem si odpykal
za davy žen zděšených

Tříska mě však zůstala
dostal jsem z ní infekci
teď mám v zadku místo třísky
velkou jehlu s injekcí
Autor mimoid, 14.05.2005
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí