Poustevnice

Poustevnice

Anotace: Co o ní ještě chcete vědět více? Nepatří zrovna k mým lepším oblíbeným. Co vy na to?

Moje Helga, má knihovnu hutnejch knih.
Tolstoj, Shakespeare a samej klih.

Neřekne však žádný slovo vhodný téhle době,
jako stará kurva, co se na berlích plouží k hrobě.

Doma samá Bible, růženec, odpudivej krucifix.
Je jak Cháron, co miluje řeku jménem Styx.

Staromódní slečna, co pluje proti proudu.
Nadržený chlapi potom rázem táhne k soudu.

U Bible pak fíká rychle, zkracuje se dech.
Při orgasmu u Mojžíše už pak měla pech.

Zůstala po ní jen ta cimra, jeden temný klášter,
co ho koupil na prostituci jeden hodnej páter...
Autor jehlaspichlas, 03.09.2007
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sohlas s Nikitu ...

16.09.2007 21:45:00 | NikitaNikaT.

Tak tohle byla docela síla:-)))

12.09.2007 23:26:00 | Nikytu

Perfektní vyjadření zhnusení nad zkorumpovanou církví =O)

03.09.2007 14:44:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí