doremifa

doremifa

Anotace: skúšam, čo to spraví...

do re mi fa sol la si do
odkiaľsi počuť zbor Židov
do re mi fa sol la si si
na stene mi Mozart visí
do re mi fa sol la la la
už znie nočná hudba malá
do re mi fa sol sol sol
vietor hudbu odniesol
do re mi fa fa fa fa
ešte ma šľak netriafa
do re mi ach, do re mi
hlas mi skáče od trémy
do re do re ach, do re
som jak kohút na dvore
do do do do do do do
utekajte! Tornádo!
Autor Petbab, 26.09.2007
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pavlis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*:)

26.09.2010 09:52:00 | PIPSQUEAK

krásná ....myslím, že dneska tu stupnici z hlavy nedostanu ....:-)

12.11.2007 08:03:00 | pavlis

Tohle mne pobavilo, má to aj něco do sebe, jistou myšlenku a nápad. Bravo!

28.09.2007 22:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí