Paradox života - Holuby

Paradox života - Holuby

Anotace: A je jich hodně. A nenapsal jsem už něco podobného? když tak mě píchněte.

Jedna momentka paradoxu,
už mě zase teče z nosu.
Kapesník je plnej sopelů,
jeden z nich letí dolů.

Mrně baští tučný holuby
při výborném obědě.
Samo nevidí si do huby,
i když ho máma prokleje.

Na střeše sedí holuby,
pod nimi kdosi sedí.
Jeden nasere mu do huby,
a pak ven zvratky letí.

Nemáme rádi všechny holuby,
pokazí nám vždycky chuť.
Nandáme hrubcům do huby,
jiné chytíme za peruť.
Autor jehlaspichlas, 28.09.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasmala jsem se...hihih jeste ted mi boli brichooo

05.10.2007 21:37:00 | carodejka

No... tak nevím...

28.09.2007 18:15:00 | Nikytu

Díky.

28.09.2007 14:37:00 | jehlaspichlas

Dobrou chuť :D

28.09.2007 14:34:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí