Mohl to být Jiři

Mohl to být Jiři

Anotace: Je to vlastně kýč, dobře že už je to pryč

Tolik jsem to chtěla
písně o tom pěla
vše mi bylo rázem fuk
když se blížil ten můj kluk



tak už je mi dvacet
a nechci se už vracet
nechci stát už stranou
a nadále být pannou

to bylo tenkrát a já měla ten pocit
že musí to tak být
samozřejmě Jiří přišel v noci
a snažil se mě opít

já chtěla aby to byl Jiří
on jediný zná mé ouva
láskou mou se pýří
dmula se má touha

kůže  husí


honem honem já už musím



jenže pak přišla ta hrůza
dlažba a  lůza


za nehtama měl  špínu
a rval se k mému klínu

strhnul ze mě prádlo
byla mi zima
úplně mu hráblo
viděl hodně kina

snad abys jel ty můj princi
vytáhla jsem špatnou minci

Výsledek obrázku pro neláska

Autor Akyš, 30.09.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí