Chemičárna

Chemičárna

Anotace: Naše blíznivá škola =o) Ze dne 2.10.07

Slunko svítí, ptáčci krásně zpívají,
druháci se v laboratořích mordují.

Jedna část má aceton a xylen,
to je ale nádherně vonný den.

Od druhé části se valí mlha a smrad,
no vážně, jeden by z toho pad.
Se sulfanem si jako děti hrají,
krásná vůně, to se ale mají.

Chemie je vážně krásná věda,
kdo ji nemá rád, tomu běda.
Smrádek, teplo, nebezpečí,
to vše se na naší škole učí.

Jedno dne se ozve BUM,
a tam, kde stál tenhle dům
bude jedna velká hluboká díra,
už teď je pro ni vypočítána míra.

Toť naše škola chemická,
akorát pro vás, malá děcka ;-)
Autor Wyrda, 05.10.2007
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí