Prd

Prd

Anotace: A stejně ho mám ráda

Tápu si světem
Směju si vesele
Vypadám drsně?
Ale no tak! Přátelé!

V hlavě mám jen jednoho
A ten o tom neví
A já-zkušeností nemnoho
Chovám se jak debil.

To se moc nerýmovalo….

Tak jinak:

Dokavad konečně nezhyneš
Já se za tebou budu otáčet,
A doufat
že si mě třeba jednou všimneš.

A ono prd.
Tak oukej
Zabiju se…
Lásko, koukej!!!!!

Ah…nevšimnul sis….tak příště

.
Autor evy, 06.10.2007
Přečteno 599x
Tipy 3
Poslední tipující: elevan, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HUHU nemálo výstižný! hlavně ten konec.

09.10.2007 20:53:00 | Jul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí