Popelnice

Popelnice

Anotace: Je to jedna z rekvizit jenom trochu jiná na pořád a pořád to samé téma.

POPELNICE

Každý ti diktuje, jak máš zdravě jíst.
Já na to mám svůj vlastní recepis.

Když jsem šťastný, vezmu si flák masa
a takový koleno vepřoví je celkem dobrá klasa.

Večer si dám cigára a do sebe hektolitry piva.
Takže někdy před usnutím jsem láčnej jako slíva.

Každý ráno absolvuju svůj čestnej tréning:
kvanta sladkýho, kofeinu a taky ňákej puding.

Pokaždý po opici pomůže jen česnečka
a místo tělocviku s holkou divoká jebačka.

Moje váha je 200 kilo. Jsem čistokrevnej medvěd.
Není všechno na talíři, co bych ihned nesněd.

Vojna je temná jáma plná tvrdejch buzerantů.
Nemaj na mě, ať už znají mnoho různejch chvatů.

Až tu bude hladomor a zima a všichni téměř grogy,
jako stravu budu používat otrávenou vodu a všelijaké
drogy.
Autor jehlaspichlas, 27.10.2007
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí