přáníčko

přáníčko

Anotace: Jak se vecpat a nacpat aneb jak se baví kočky z malé vísky.

Tak už tu zase sedíme,do talířku hledime.Zase samé dobroty,to se nacpou Doroty.Jaruška je obskkakuje,po Pepovi pokukuje.Pepča letí do sklípku,musí donést lahvinku.Nalije všem vínečka dosti,my jsme totiž vzácní hosti.Vypijeme,sníme všecko do posledního drobečku,pak se domu odvalime,to je práce holečku.Dobré jído,pití máme rádi s obezitou jsme totiž kamarádi.Ale v létě na chatě dáme povel dietě.Denně šlápnem do pedálu,kila pujdou kvapem dolu.Aspon si to myslíme,všichni už se těšíme.Je to velká dámská jízda,jen Pepčovi se trochu stýská.Až se Jarča z chaty vrátí,všechno pak vynahradí.
Autor elis, 30.10.2007
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí