Duší Gey:D:D

Duší Gey:D:D

Anotace: Omluvte sprosté Slovíčka:))

Bylo to za ůplňku,
kdy se to stalo,
nevím, jak bych to měl říct,
ale hodně mě to dostalo.
Chystal jsem se ke spánku a najednou rachot,
byl jsem celkem posraný,
tak jsem šel na záchod.
Stačila pouze chvilinka poklidného chcaní,
nemohl jsem to vydržet a chytlo mě kakákání.
Vysral jsem se dorůžova, bylo mi tak hey,
na chodbě stál bílí duch,byl to Duší Gey:D
Chytl jsem velký šok, utíkal jsem pryč,
Duch, ale nemeškal strčíl mi tam klíč.
Zařval jsem auva, ty vole padej pryč a nezapomeň mi z prdele vytáhnout ten tvůj klíč:D
Duch se hrozně lekl, výtahl ten klíč,
a já si konečně oddehchl,
konečně je ten cip pryč.
Nemohl jsem se divit, že to byl takový podivný den,
když mě po dlouhé době navštívíl ten sexuchtivý duší gey:D
Autor Lukii, 05.11.2007
Přečteno 711x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mě to přijde v pohodě,ne asi!!!
Sranda musí bejt aji kdyby na chleba nebylo!!!:-D

06.11.2007 15:43:00 | Enlightener

...když už nedělej chyby ...

05.11.2007 22:08:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí