vrabec a pak myš s kočkou

vrabec a pak myš s kočkou

Anotace: mrkni se a uvidíš

Letěl vrabec letěl mrazem
prokřehl a spadl na zem
na jazyku měl už smrt
když tu kráva udělala velikánský prd.
Hromada že teplá byla
vrabce rázem oživila
vrabec vstal a zazpíval
pak letěl o pár metrů dál
on blbec do zdi naboural.
zmrzl a již více neroztál.

Letí myška v eroplánu
vykukuje očka
najednou dostala ránu
letí za ní kočka.
Chudák myška bez airbagu
rozbila si hlavu
a najednou pejsek z JAGu
už je zase v právu.
Pejsek se hned myšky tázá
copak dělá myško gáza.
neříká nic a jen mlčí
v očích jenom pohled vlčí.
Nabručená kočka kouká
a něco si pořád brouká:
Neztratila bys nic z krásy
kdybys měla zaplý pásy.
a najednou rozsouzení
pro kočku příznivé není.
Na pět roků pilot kočka
s létáním si pěkně počká.
Kočka celá stresovaná
sehnala si kousek lana
hodila jej přes trám
dál to radši nemám..ahoooj
Autor don Kojot dela Máša, 15.11.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím uznat,že jsem neudržel smích.

19.11.2007 21:28:00 | Replix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí