Ufon

Ufon

Anotace: Zoufalý ufon

Sbírka: Život bez smrti

Mužíček zelený,
život má zhrzený,
při nedostatku zeleniny,
ztratil všechny končetiny.

Když Maso snídá syrové,
má hned choroby virové.
HIV, chřipku i kapavku,
rýmu a též slintavku.

K tomu všemu vodku pije,
játra ztvrdnou -mozek zhnije
teď kvůli stavu zdravotního,
zpět na pluto nepustí ho..
Autor Johny von Mucha, 15.11.2007
Přečteno 564x
Tipy 1
Poslední tipující: Overkill
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí