Lamí báseň

Lamí báseň

Anotace: Co s pouhým oslovením udělá nekonečná hodina zeměpisu.... :)

Byla jednou jedna lama,
Cítila se strašně sama.
Trápily jí deprese,
Psala básně z recese.

Byla jednou druhá lama,
Pálila ji pořád tlama.
Žrala příliš česneku,
Bydlela ve Fulneku.

Byla jednou třetí lama,
Milovala britské dráma.
Po příkladu Hamleta,
S jedem zmizla ze světa.

Byla jednou čtvrtá lama,
Stejná jako její máma.
Oči, ouška, ocásek,
Všechno stejné na vlásek.

Byla jednou pátá lama,
Vez se na ní dalajláma.
Hrdá byla velice,
Zdravily ji polnice.

Bylo jednou stádo lam,
Když počkáte, přijdou k vám.
Nabídněte vodu, trávu,
kupte lamu, snězte krávu.

Ten kdo brání práva lam,
Ví, že nezůstane sám.
Kdo má srdce kde se patří,
Přijmem ho my – Lamí bratři.
Autor Egretta, 17.11.2007
Přečteno 1376x
Tipy 13
Poslední tipující: Tempaire, Evžen Bizon, Džín, Eiffel, Karmínka, Overkill
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělý. Skvělý, naprosto SKVĚLÝ!!! =)

25.11.2010 19:20:00 | Corsica

líbí

Díky :)

28.11.2007 13:33:00 | Egretta

líbí

povedena..:o)))

23.11.2007 17:11:00 | estrellita

líbí

No tak ta je fakticky skvělá!! opravdu mě rozesmála:)

18.11.2007 23:32:00 | Jean89

líbí

Kráásna básnička :D fakt mě pobavila :D

17.11.2007 19:39:00 | petit angelet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí