František

František

Anotace: Krátká báseň o jednom zaměstnanci místního restauračního zařízení ...

FRANTIŠEK
Daniel Možnar

Já jsem Franta, jdu na štaci,
makám v místní restauraci.
V naší hospě dobře vaří,
vaří tady samí kaři.

Přišel šéf a dal mi pecku,
že jsem prodal pivo děcku.
Pak mi dal i kopačku,
že jsem spálil omáčku.

Pořád jsem to jenom sral,
divím se, že makám dál.
Když se ale podívám na ty kriply kolem,
všimnu si, že nejsem debil, ale jejich vzorem.
Autor Daniel Možnar, 19.11.2007
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: Cathy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí