Ježibaba na Avii

Ježibaba na Avii

Anotace: Tato báseň vznikla jako recese na situaci ve firmě, kde pracuji(modří už vědí, jedná se o Avii Letňany:o)), konkrétně na stav v oddělení Náhradních dílů. No a jelikož jsem ji poslal i jedné kamarádce, bylo mi řečeno ať si jí sem napíšu také. Proto tu je.

Povím Vám příběh pravdivý,
jak neznáte ho ani Vy.
Žila ježibaba v lese hlubokém
a ta měla problémy s koštětem,
jeho technické zrady,
způsobovaly ji časté pády.
Při jednom marném pokusu,
odletět s nákupem od Plusu,
ztratila ježibaba výšku,
a krutě si rozbila šišku.
Při tomto nárazu do hlavy,
změnily se jí úplně představy,
teď už má jasno je to tak,
pořídí si náklaďák.
Od slov k činům je krátká cesta,
ježibaba jede z města,
úsměv na rtu, motor kvílí,
baba šťastná trandí si s Avií.
Místo pečení Mařenky a Jeníčka,
živí se teď jako řidička.
Je tu happyend moji milý....
-pokud nebude potřebovat náhradní díly.
Tádýdádýdádýdá, to je konec.
Autor Dračičák, 20.11.2007
Přečteno 544x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenni, Poeticka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:D:Dmazec

21.03.2008 14:50:00 | Spadlá z nebe

Avie, do toho....!!!:D

08.12.2007 17:32:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí