Vyznání

Vyznání

Anotace: No snad to nebude tak hrozné, jak se na první pohled zdá....ta básnička

Tohleto vyznání je vlastně trapné,
láskou to zavání, to je všem jasné.
Dva roky zpátky když jsem ho potkala,
mé srdce zažilo to co jsem neznala.
Doposud panensky čistá a nevinná,
stala se ze mne holka hormony zmítaná.
Mozek mi přestával myslet a fungovat,
když prošel okolo, chtěla jsem omdlévat.
Pak se to zklidnilo, naštěstí, díky,
mezitím z ostudy kabát mi spíchli.
Když se teď podívám na všechno zpátky,
stydím se nezměrně za všechny zmatky.
Bohužel zas se to vrátilo a v plné síle,
hlava mi třeští, je mi s ním mile.
Když ho dnes vidím, krásně se zableskne,
je snad už na čase chovat se rozumně.
Budu teď upřímná k sobě i k němu,
ne vždycky zůstalo jen u duševních vjemů.
Když to tak shrnu, jsem v pěkné kaši,
se smutným úsměvem jsem trochu v rauši.
Autor hechicera, 21.11.2007
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí