Mladej kluk

Mladej kluk

Anotace: Přání strejdovi ke kulatinám...snad je to i trošku vtipný.

Náš milý Jaroušku.

Neříkej, že padesát roků právě máš?
Ty totiž pořád na mladýho kluka vypadáš.

Pivečko si pokaždý mile rád dáš.
A většinou v pátek večer si na něj do hospůdky chodíváš.

Ovšem není to jen tím pivečkem, že jsi takhle vitální.
Občas si rád čutneš fotbálek a není to teda vůbec skandální.

Mladý kluky by jsi klidně mohl učit, jak fotbal správně hrát.
Každej druhej si myslí, že je hvězda a milióny by chtěl brát.

Avšak nezapomínejme taky na Evičku, tvoji drahou a milovanou polovičku.

Ta se o tebe vždycky ráda postará a něco dobrýho na jídlo ti udělá.

K tvým kulatým narozeninám ti přeji především hodně moc zdravíčka a ať je na tebe stále hodná tvoje milá Evička.
Autor Davidoff83, 28.11.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí