Denisovo dětství

Denisovo dětství

Anotace: Pokračování Chudáka Denise..jak to s ním vypadalo když byl ještě úplně malý? Dozvíte se zde.

Když narodil se malý Denis,
Doktor si spletl jeho penis
S dlouhou šňůrou pupeční
a dostal infarkt srdeční,
jak zjistil že jde o penis
který vlastní náš Denis.

Nosil zvláštní super plínky
Nejradši byl u maminky,
Chvíli jedl, chvíli spal
Ale nikdy nekňoural.

Máma na něj pyšná byla,
co chvíli se pochlubila
přítelkyni, kamarádce,
táta myslel že je zrádce.

„Po kom to ten klučík má?
Žes mi byla nevěrná?“
„Po mém pradědovi třeba
ten ho měl jak štriclu chleba!“

„Dobře ženo už ti věřím,
Denisovi ho opět změřím..
Je to ale chlapa kus,
Takovýho má jen Rus."
Autor Leňórek, 28.11.2007
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Veríssek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva rýmovačka, tleskám :-)

08.12.2007 11:38:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí