Co včil

Co včil

Anotace: Zip je prevít

Roztrhl se mu zip
a to přesně na místech,
kde v létě vždy je líp,
když zatoulá se větru dech
(Jinak rozporek se tomu říká)
Kampak jenom včil
schová zvědavého uličníka?
Místo by se přikrčil,
když ukrýt ho má můj prst,
(A to nedělám si legraci!)
velmi počne růst
Chce to špendlík spínací!
Autor rezina, 29.11.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=) dobrý

29.11.2007 21:33:00 | Leňórek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí