Mrazivý dech

Mrazivý dech

Anotace: Zacala zima. Jen nevim, do jake sekce to zaradit.. rocni obdobi, laska, zivot? Je to jedno..

Mráz hladí mě za ušima,
když dívám se z okna
na bílý chodník, konečně.
Hvězdy září jasně,
a to myslím nepřeneseně.

Z očí tečou rampouchy,
když halím se do záclony.
Venku se třpytí zimní naděje
a chroupají pod podrážkou.
Mráz chladí mě pod dekou.
Autor Matyáš, 30.11.2007
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí