Nové kolo

Nové kolo

Anotace: :-D

Nové kolo k Vánocům jsem dostala,
Radostí jsem skákala.
Byla jsem moc nadšená,
Až se mi podlamovaly kolena.
Byla tu moje první jízda,
Když v tom na mě někdo píská!
Chtěla jsem provést rychlou otočku,
Avšak jsem srazila starou babičku.
Měla jsem velký průšvih,
Když jí pan policajt ze země zdvih.
Babička obtisk mého kola na zádech měla,
A já jsem pravděpodobně naposledy jela.
Kolo od té doby nemusím,
Asi ho na zeď v mé cele pověsím.
Na kolo se teď pravidelně dívám
A občas ho i proklínám.
Do konce trestu už nezbývá moc,
Nebudu tu skoro ani do Vánoc.
Těším se teď dalšího vánočního svátku,
Neboť mým snem je zkusit motorku.
Toto je konec mé úžasné básně,
Doufám, že je vám vše jasné!
Autor blablabla, 30.11.2007
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první kolo (skvělá vzpomínka)

12.03.2009 18:51:00 | brooklyn

:D motorka je nej:D

23.05.2008 19:19:00 | blablabla

motorku:-D tak hlavně zas bacha na starý babky... ale motorku bych taky chcela skusit...

18.05.2008 20:13:00 | 9TriniTi6

:-D super ;-D

09.02.2008 23:08:00 | Ketvin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí