FIFTY (z názvu se vytratila druhá polovina názvu)

FIFTY (z názvu se vytratila druhá polovina názvu)

Anotace: ZDE MŮŽE BÝT I VAŠE ANOTACE! např.: Láska padesát na padesát

hned si budem fifty fifty
jak nabrousím čepel břitvy

půlíme se krásným řezem
doma nad kuchyňským dřezem

sobecky ti hladím půlky
pak zasáhnou jehly, špulky

dosedá můj trup v tvůj pas
Frankenstein si cucá šrouby
k tomu nebyl předobraz
ponesou mě tvoje chlouby

švadlenka já nejsem, paní
tak až slunce dojí sushi
budem oba sešívaní
fifty fifty na mou duši
Autor journeyman, 04.12.2007
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Leňórek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zde může být i váš komentář! Například journeyman je cvok, ale je skvělej! :-D

04.12.2007 21:47:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí