Zničující humanisace

Zničující humanisace

Anotace: á la limerick

Byl jeden robot z planety Getrögem,
ten strašně chtěl být člověkem.
Vypnul mozek výpočetní, deterministický,
a naprogramoval si chtíč lidský.
Vášeň, touha zahořela,
až mu celá hlava vyhořela.
Chudáčku hloupoučkému z Getrögem.
Autor Foton, 05.12.2007
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí