Zabijačka

Zabijačka

Anotace: jak skončil franta pašík...

Franta z chlívku jen tak pokukuje,
Co se venku zase děje.
Venku větřík fičí
a prase u trnčáků kvičí.
Že by byla zabíjačka?
To zas bude pěkná sračka.
Brzo z rána,
přišla rána,
Že by řezník Karel?
To zas bude malér!
Jelita jitrnice,
těší se Milan velice.
Karel,řezník z dědiny,
ten je jenom jediný!
On je ale třída
a přitom si říká:
„to zas bude u trnčáku bída!“
Autor misabartos, 29.12.2007
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí