Úča

Úča

Anotace: prostě zajímavá hovadina

Hej ty, no ty!
Co to čteš!
Řekni, co po nás chceš?
My zpruzený jsme dost,
někteří hubený jak kost.
Tobě je to jedno,
ty hnusná dutá bedno.
Myslíš, že problémy máš jen ty,
ale řekni co jsme my?
Podle tebe jsme nic
my však víme víc.
Hej, my potřebujeme pomoct!
Vy však na nás serete,
někteří se mezi sebou perete.
Však co nám to je platný.
Náš život je zdálky matný.
My potřebovali víc
a nedostali nic.
Tak polibte si líc!
My zbohem vám dáváme na konci roku,
tak tedy čau náš proroku!

M.D.
Autor Berilyn, 29.12.2007
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...konečně něco dobrého,námět,zpracování (velmi dobré),melodika slov - česky: fajn.

16.04.2008 21:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí