Lulánka

Lulánka

Anotace: veselovka

Sbírka: Míče

Jsou lidé
a lidé
je měsíc
a taky slunce
ty mě máš ráda
a já tě mám taky
zpíváš píseň
zpívám taky
taky jsou tu oni
asi tady byli
byli jsme tu spolu
pak se nepolíbili
cvrček cvrká
bobr hraje
hraju taky
a ty taky
tak nějak spolu
co vy tady?
pojďte s náma
hrát si taky
vždyť je léto
zima taky
všechno spolu
píseň hraju
a vy s náma
zase spolu
všechno zpívá
cvrček s bobrem
lidé s horou
stromy spolu
taky hadi
lezou dolů
a my máme
zase vodu
vodíme se
taky spolu
vodíme se
zas a spolu
nahoru a dolů
Autor Robby Hartmann, 05.01.2008
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucie Teru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí