Oslava

Oslava

Anotace: o rodinné oslavě, která probíhá vždy podle stejného scénáře =) Původně sem si chtěla udělat autorské čtení na dědových narozeninách, ale bylo mi to zakázáno. Nechápu proč =)

Můj strýček a teta,
prudí nás už léta.
Vždycky kazí oslavy,
jsou to děsné otravy.
"hmm" a "ahá" to je všechno,
co za celý večer řeknou.
Možná ještě "Nazdraví!"
když přípitek se dostaví.
Možná, že Pán se někdy utne,
dvakrát to však nebylo nutné.
Je to strašné utrpení
s těma dvěma posezení.
Člověk kouká do země,
říká si mouchy snězte mě.
Ať už je konec, Pane Bože
nebo začnou lítat nože.
Politika to je metla,
teta se do ní připletla.
Nestačíš říct ani pět
a Kovaříkům patří svět.
Snad už půjdem radši spát,
děkujeme na stokrát.
A za rok sejdem se zase,
v plném počtu, v plné kráse.
Autor Maddean, 07.01.2008
Přečteno 550x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí