Zkouška

Zkouška

Anotace: Tak tohle mě napadlo dneska ráno v buse cestou na zkoušku místo učení. :)

"Tak co mi ještě povíte?
Tohle taky nevíte?
Netvařte se kysele.
Co horniny vyvřelé?"

Touhle šťastnou volbou slov,
snaží se mi jít na pomoc.
V hlavě tápu zběsile,
blbost je však v přesile.

Kéž bych včera nepila!
Tak jsem to aspoň zkusila.
„Horniny vyvřelé? Tam řadíme ty kyselé,
co obsahují SiO2.“

Kouká na mě jako z jara.
Že by snad konečně dobrá zpráva?
Ale no tak, Václave,
netvař se tak zoufale.

Já jsem ta slečna z první řady,
co ukazuje ti vždy své vnady.
No tak, Vašku, nebuď ras!
Koukni na můj dlouhý vlas.

Snaží se o slovo vlídné,
ale vypadá to semnou bídně.
Povzdechne si, brýle sundá.
Teď nepomůže už ani sexy bunda.

Slečno, vy jste mlíko a krev.
Ale pro dnes je to F!
Autor lalej, 08.01.2008
Přečteno 600x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, hanele m., Jean89, Psavec, W.Ginny
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vynikajíci

28.01.2008 14:55:00 | drahý

taky sem se bavila :o)

26.01.2008 15:16:00 | hanele m.

Tak tohle se moc povedlo, děvče. Opravdu jsem se pobavil, díky.

09.01.2008 22:06:00 | Psavec

hej..to celkem dobré^_^vtipné,zdá se mi to být^_^ooo..já bych chtěla také pít...mám to ale střevo básnické..už raději mlčim...nebudu zbytečně odbíhat od věci dění,že?^__^prostě super tiip

08.01.2008 20:08:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí