SRZ

SRZ

Anotace: Jen tak mě napadlo...

Jednou
objevil se srz.
Nevyvolal ve mně moc slz,
když procházel mnou skrz.

A to zasrzí,
pokaždé, když srz,
má se k životu.

SRZ, už prošel skrz vše,
vysrzel si,
co srzelo mu v cestě,
bohudík nebylo nic,
co by slzelo.

A to zasrzí,
pokaždé, když srz,
má se k životu.

To opravdu zasrzí,
skrz všechny srzy,
a snad ne zaslzí.

Už zase skrz nás jde SRZ,
Sdružení Racionalistických Zombíků.
Autor Foton, 12.01.2008
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí