CHCI VAM TAKI NAPSAD BASNYČKU

CHCI VAM TAKI NAPSAD BASNYČKU

Anotace: tak možu jo

TAG PYŠU

Marička pryšla k potoku
slze ji teku po oku
to tata udělal
že sobje žizň vzjal
...bečela Maruša Magdonova
Maruňa nězná že
v knajpe pil
a že si tako uškodzil
...bekala Marča Magdonovic
z sekany gebuly pryscila kryv
on létal z nálevny jako by nyc
nevybral smičku upadol
ot hora dole dopadol
...plačela Marymagda
mama jim umrela pot uhlakom
syroti ostali bez chrašťi
zyma im bula
ani jest nemali
čo maju robiť
...plakala Maryčka Magdónová
tož siroti nechal na poly žyt
Maruša v sobje nenašla cyd
myšlala na sebja
nechcala žid
pretosa roschodla
upadnůť dole
bo hory v moravě sú takto hole
...fňukala fňukala fňukala

Tož som dál zabudol
na moju veru
sů takí beďári
čo rozum serů
ene já poznaju
kto su to za ludja
ktery sy mislija
že rozum rozhrýzli
to su ti volovja

Už vnimám

Máma nad nima rovama
visí
čumí sa se shora
na svoje caparti
a to ta dobre či zle
i už nic nechyba
aim už teš ne
...bešela Marička M.
ta magda sleťala
z kameňa dole
ubila telo sfe
v kalčisté vode
Dobre tak zrobela
a enem sobe
ked neterpala
vsju tu zodpoved nechala
nahore či dole
nešťěsťja i bole
na jinakich

To sa chcu naučiť
aby som vedal
a abych pochopel
co je to pedal

Prýšťe napýšu výc!
Autor WAYWARD, 25.01.2008
Přečteno 740x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Rasputin.m, BARBYE, Caracol, pavlis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrá, líbí...*:)

31.05.2010 09:43:00 | PIPSQUEAK

Supr.

19.03.2010 12:49:00 | PPetrushka

Kde najdu to napsané výc :)

15.05.2009 21:47:00 | BARBYE

Dobrej nápad :-D

12.06.2008 02:54:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí