Věčný spáč

Věčný spáč

Anotace: ****

Duší jí prolétl zákal mysli.
To proto, že slyšela budíka.
Do mozku se vkrádá delfíní melodie.
Nevstává, hrníček vody vždy po ruce je.
Tak si na uších leží,
autobusy jsou dávno pryč,
zkoušky tytam si běží,
zas bude o jednu míň.
Jednou, až neuslyší budíka,
přikryta bude hliněnou peřinou,
vyspávati na věky bude,
to bude její slastí jedinou.
Autor devcatko z jetele, 29.01.2008
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: jerabina, takova, Bžunda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím,že nebude to její slastí jedinou,jde přikrývat se i péřovou peřinou.

01.02.2008 20:29:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí