Nevinný pozdrav

Nevinný pozdrav

Anotace: ..a co dokáže:D

Ahoj,zahalasíš,
a odpoví ti kamarád.
S krátkým čau se vytasíš,
ale i to znamená,že máš někoho rád.

Ráno vejdeš s Dobrým ránem na rtech,
je to slušnost pozdravit,
a dál se spokojíš jen s Dobrým dnem,
jinak už zdravit nemusíš.

Když ale tvá mysl není chorá,
a fantazii nepostrádáš,
pak to po jiných pozdravech volá,
a já doufám,že jich aspoň pár v záloze máš.

Někdo křičí strohé hoj,
někomu stačí čauky,
čauves slýchám také dost,
od toho pak třeba čaudy.

Zdravim,to též oblíbené je,
nazdárek říkaj ti s dobrou náladou,
míň už je slyšet Tě pic,a jak je?,
Čus,vole,s tim ať se "volové" zahrabou.
Autor Úsměv sedmnáctky, 07.02.2008
Přečteno 561x
Tipy 12
Poslední tipující: Pythonissa__, Kristýnka15, Verculik, Mirusek, Vlk v rouše, jaňa, Norlein
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý nápad:-)

31.01.2013 20:08:13 | Robin Marnolli

jo pozdrav... dokáže toho hodně... a toto je velmi hezky napsané

07.02.2008 19:28:00 | jaňa

jak bych ten výraz...hmm...sportovní kámošská básnička. Povedené ;o)

07.02.2008 18:42:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí