ZTRACENO POD ODMOCNINOU

ZTRACENO POD ODMOCNINOU

Anotace: taková blbovinka:) nechtělo se mi učit, tak jsem napsala aspoň o tom, jak to bude vypadat, když se fakt nenaučím:)¨a moc prosim o komenty!!

Maluje matika,
maluje krychli,
křičí na fyziku,
ať trochu zrychlí.

Úhelník, pravítko,
kde se tu vzaly,
jak tančí kol tužky
nejde do paly.

Vzorečky – taháky,
trůní si v pouzdře,
co tropím na papír
nezírá moudře.

Hoď očko k sousedu,
vyzývá ďáblík,
když si prof u stolu
pojídá gáblík.

Vedle však pusto je,
kamarád vrčí,
jen někde u kraje
zápis se krčí.

Dobrá to zpráva je,
či nouze, bída?
Profesor zvedá se,
bílý jak křída.

Myšlení mé utne,
es vůbec bylo,
je trochu na nervy,
to už se vžilo.

A vzteky bez sebe
bere mou práci,
čtvrtka bez poskvrny
v koši se ztrácí.

Maluje matika,
maluje krychli,
křičí na fyziku –
- bac JI tou bychlí!
Autor Linushka, 13.02.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí