Dědové

Dědové

Byl jeden dědeček ze Strakonic
a ten neuměl vůbec nic.
Když něco udělal,
rovnou to podělal,
ten nešika ze Strakonic.

Byl jeden dědeček z Kramolína,
jeho manželka byla děsně líná.
Milovala Lenina
a taky byla protivná
na toho chudáka z Kramolína.

Byljeden dědeček z Liberce,
který rád čistil koberce.
Když nečistil koberce,
navštěvoval milence,
ten teploušek z Liberce.

Byl jeden dědeček z Mariánských Lázní,
ten po ženách ve dne v noci blázní.
Pokud neběhá za ženami,
křičí na něj:"Pojď za námi,
dědulo z Mariánských Lázní."

Byl jeden dědeček z Pardubic,
který se bál mšic.
Chytal ho nerv,
jestliže kolem lezl červ,
toho strašpitla z Pardubic.

Nakonec se potkali,
navzájem se zlochtali
a přitom se chechtali.
Autor WilliaM.J.Orleánská, 15.02.2008
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem moc ráda,že se vám to líbí
jen komentujte dál!!!

16.02.2008 20:20:00 | WilliaM.J.Orleánská

Pobavila jsem se

16.02.2008 08:42:00 | takova

Až na tu poslední, tak to má být pokus o limerick?

15.02.2008 22:44:00 | Psavec

A co třeba jeden dědeček z Brna?
Ten lítá za babičkou jako srna
a ani mu nevadí na oku ječná zrna.

15.02.2008 15:52:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí