Slepé oči

Slepé oči

Anotace: taková kravina....

Venku poletují vločky,
z očí mi vypadly čočky.
Hledám je všude, kde jen můžu.
Nemůžu je najít. Co jen teďka zmůžu?

Zkouším najít aspoň brýle.
Dupnu na ně při vší síle.
Rozlítnou se na sto kusů,
dělám ze sebe jenom husu.

Proč Vám toto vlastně píši,
jak je těžké dioptrie míti?
Abyste věděli (a možná víte)
co je to být slepý, či jen špatně vidět...
Autor Demony, 28.02.2008
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Pastička, carodejka, 0-0, just me, estrellita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic si z bryli nedelej, je to krasna ozdoba zeny, casem dojde k brylim kazdy.

12.04.2008 02:26:00 | carodejka

Co bych za to dala hledat jenom čočky, ale já hledám svou duši.
Je to moc dobrý. :-))

04.03.2008 21:14:00 | HannyJanny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí