Sbírka rýmovaček 15

Sbírka rýmovaček 15

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Dobrý den jak se máte milý pane?
Blééééé bléééé ble debile!
Dej mi pokoj a zavři hubu!
Jo ták..no jo.. to se stane…

Veverko, veverko
Ty malá čiperko
Na - tu máš oříšek
Až tě chytnu sežeru tě
A budu mít kožíšek!

Jsem unesený..mám super pocity
Všechno jsem vyřešil.. broučku
Mám v sobě láhev rumu – revolver nabitý…
Tvý tělo zakopu za domem na paloučku..

Chtěl bych se jako had
Se zuby plných jedu
Do tebe zamotat
A po milostné hře
Tě navždy poslat k ledu!

Ztratilas hlavu lásko
I když jsme se tak milovali
Měli jsme smůlu
Teď na mne zíráš
Bez těla…z kůlu…
Autor Bean, 10.07.2005
Přečteno 938x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi nekrofil? Přečti si od šíleného Araba
Alhazreda - Necronomicon

10.06.2007 20:10:00 | jehlaspichlas

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pudeš k nám mejt monitor, je celej poprskanej!!! A kdo zato může??? Ha, Mistr Fazolka s jeho nepřekonatelnejma báseňkama!!!

18.10.2005 20:01:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí