Náhoda - nehoda

Náhoda - nehoda

Anotace: Pro změnu troška srandy

podvečer v kempu
podobal se spíše lemplu
zakopl jsem o palec
sakra to je umrlec
plazil se tu po zemi
asi budou problémy
pitomě se na mě podíval
asi mě v duchu proklínal
paleček mu upadl
a já blbě dopadl
narazil si držku
rozčísl si čežku
a od té doby v kempu
když rozsvítíte na cestu lampu
uvidíte lempla, umrlce
hňupa, už né bez palce
a blbce co huláká
dělá dalšího bubáka
s rozbitou držkou
co se potkal s mrškou
která ho zakopnout nechala
když na bál příšer spěchala
Autor MRF, 19.03.2008
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Nút, Monsignore, Petbab, Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí